Om företaget

Eurocon SiteBase AB

Eurocon SiteBase AB är en del av Eurocongruppen och är specialist på programvaror som effektiviserar och strukturerar arbetet beträffande all sorts information i ett projekt, fabrik eller anläggning.

Vi har utvecklat programvaror med fokus på process- och energiindustrin sedan 1985. Drivkraften har hela tiden varit att ta fram effektivare system för alla typer av användare. Till dagens datum finns det c:a 2000 användare av våra produkter.

Via våra integratörer erbjuder vi även support, utbildningar, kundanpassningar och konvertering av existerande system. Det finns även möjlighet att anpassa de flesta utbildningarna enligt kundens önskemål.

Samtliga produkter kan levereras med programavtal. Det innebär att uppdateringar och felrättningar är tillgängliga under hela avtalstiden.

Eurocon kan också tillhandahålla processkunskap genom sin konsultverksamhet. Vi är specialister inom konstruktion, projektledning, reglering och optimering av pappers- och massaindustrier samt av biobränsleanläggningar. Vi erbjuder även tjänster inom automation, VVS och HVAC. För mer information, se Eurocons webbplats.